Ustanova za smeštaj odraslih i starih „BG DOM 56“ se bavi pružanjem usluga smeštaja odraslih i starih i obavlja delatnosti socijalne zaštite. Ostvaruje se kroz programske aktivnosti, kojima se u skladu sa procenom potreba korisnika obezbeđuje: zadovoljavanje osnovnih životnih potreba i osiguranje bezbednog i prijatnog okruženja, razvoj i očuvanje potencijala korisnika i savetodavnu podršku.

Programske aktivnosti usluge smeštaja pružaju se svim korisnicima u skladu sa procenom potreba, procenom stepena podrške, individualnim planom usluga, preostalim sposobnostima, interesovanjima i sklonostima korisnika. Pružaju se usluge: zadovoljenja egzistencijalnih potreba za ishranom i smeštajem, zdravstvenom zaštitom, održavanje lične higijene i higijene prostora, usluge stručnog socijalnog rada kao i kulturno-zabavne, rekreativne i radno- okupacione aktivnosti.

Svim korisnicima obezbeđen je pristup zelenoj površini.

BG Dom Lux

Luksuzna vila u ulici Jovana Popovića 7, na površini od 750 m2 i raspolaže sa 22 smeštajnih jedinica koje su kao, i prostorije za zajednički boravak, dvorište i terase prilagođene različitim mentalnim i fizičkim mogućnostima naših korisnika.

BG Dom 56

Komforna vila u ulici Jovana Popovića 13, na površini od 680 m2 i raspolaže sa 16 smeštajnih jedinica koje su kao, i prostorije za zajednički boravak, dvorište i terase prilagođene različitim mentalnim i fizičkim mogućnostima naših korisnika.