Rukovodioci

BG DOM-a 56

Slavica Banjac, osnivač i direktor doma

„Iskustvo sa sopstvenim roditeljima, nega koju sam im pružila i organizovala, kao i sve prepreke, koje sam savladala, dale su mi motiv i inspiraciju da stvorim dom po meri i potrebama naših roditelja, baka, deka, tetki, prijatelja i svih ostalih, koje volimo, brinemo o njima i trudimo se da im život učinimo lepšim i kvalitetnijim“.

Dragan Veljović, osnivač i zamenik direktora

Iskusan preduzetnik, član Slavičine porodice, sa puno energije i entuzijazma razvija zajednički projekat. Angažovanjem i vizijom daje sigurnost i oslonac u radu.

Tim stručnih radnika

BG DOM-a 56

Tamara Živanović, dipl. socijalni radnik

Socijalna radnica zadužena je za prijem korisnika, pružanje pomoći prilikom prilagođavanja promeni sredine. Svakodnevno prati interakciju sa drugim korisnicima i zaposlenima, motiviše i podstiče pozitivan kontakt sa srodnicima. Svojom kreativnošću i posvećenošću korisnicima, doprinosi da se svako u Domu oseća kao u svojoj kući, da bude prihvaćen, poštovan i uvažavan, da se oseća bitno, korisno i bezbrižno.

Mirjana Zorić, dipl. socijalni radnik

Dugogodišnje iskustvo u socijalnom radu, prenela je na ceo stručni tim, zaposlene i korisnike. Kreirala je koncept doma i unela timski duh.

Tim lekara

BG DOM-a 56

dr. Radomir Kovačević, lekar opšte prakse

Uvek spreman da pomogne savetom, lekovima, da ohrabri, razvije nadu bolesnom i njegovoj porodici.

dr. Slavica Katkić, spec. neuropsihijatrije, neurolog

Prema potrebi, konsultant i pratioc zdravstvenog stanja korisnika.

Medicinski tim

BG DOM-a 56

Jovana Čakarević, glavna medicinska sestra "BG DOM 56"

Mira Grubor, glavna medicinska sestra "BG DOM 56 LUX"

Organizuju i koordiniraju rad medicinskih tehničara i negovateljica, sprovode i kontrolišu primenu zdravstvenih mera i neposrednu negu korisnika.

Marina Jovanović, viši fizioterapeut

Primenom fizikalne terapije, osposobljava korisnike za samostalno funkcionisanje, a svakodnevnim vežbama praćenim muzikom zadržava nivo njihove fizičke pokretljivosti.